En overnatning på Fanø hos os på Nørby Kro vil ikke kun give jer en god nats søvn – det vil give en oplevelse. For med vores ”Fanø overnatning” får I ikke kun et værelse og en seng, I får også et skønt aftenmåltid på ankomstdagen, samt et solidt morgenmadsbord dagen efter, til at sende dig godt afsted på.

En Fanø overnatning inkluderer:

 • 1 x 3-retters aftenmenu efter køkkenchefens valg på ankomstdagen
 • 1 x overnatning i vores standard dobbeltværelse
 • 1 x stort morgenmadsbord

Pris: 795 kr. pr. person

Book her

Andre TYPER AF OPHOLD

Dobbeltværelse / Junior Suite

 

Aftensmad: Ikke inkluderet

Antal overnatninger: Min. 1

Morgenmad: 1 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse el. Junior Suite

 

Pris: 1.095 kr. (for 2 personer i dobbeltværelse)

 

(1.395 kr. ved en nat. Gældende for 2 personer i Junior Suite)

Book her

Fanø Marguerit kroophold

 

Aftensmad: 2 x 2-retters menu

Antal overnatninger: Min. 2

Morgenmad: 2 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse

 

Pris: 695 kr. pr. person pr. overnatning 

 

Book her

Fanø ophold / weekendophold

 

Aftensmad: 1×2 retters menu & 1×3 retters menu

Antal overnatninger: Min. 2

Morgenmad: 2 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse

 

Pris: 745 kr. pr. person pr. overnatning 

Book her

 

Tilkøbsmuligheder og det med småt:

Vores Fanø overnatning er naturligvis fleksibel, ligesom vores øvrige ophold. Det er altid muligt at opgradere værelsestype, at bo på enkeltværelse, eller at tilkøbe flere overnatninger.

 • Opgradering til Junior Suite: +350 kr. pr. nat
 • Opredning 250 kr. pr. overnatning
 • Hund 200 kr. pr. overnatning (hund er ikke tilladt i vores restauranter)
 • Enkeltværelse: +350 kr. pr. nat
 • Ekstra nætter:
  • 695 kr. pr. person pr. nat i dobbeltværelse, inkl. 2-retters aftenmenu og morgenmadsbord
  • 795 kr. pr. person pr. nat i dobbeltværelse, inkl. 3-retters aftenmenu og morgenmadsbord

Har I et særligt ønske til sammensætning af jeres ophold, så tøv ikke med at kontakte os til en snak herom på telefon 75163589 eller mail fanoe@noerbykro.dk.

Vi kræver hverken depositum eller forudbetaling inden ankomst, men afregner gerne jeres ophold ved ind- eller udtjekning.

Såfremt I ankommer efter kl. 18.00 vil vi meget gerne have besked herom, så vi kan sikre bemanding i receptionen til jer. 

Ophold der bookes hvor mad er inkluderet er der i perioden 1. juni – 30. september et tillæg på kr. 50,- pr. person pr. overnatning.

Der kan være prisændringer på alm. Overnatninger i specifikke perioder, dette vil dog blive oplyst ved bookingen.

 

En særlig overnatning på Fanø

Nørby Kro drives i dag af os: Thomas og Anne. I marts 2020 kunne vi endelig realisere vores drøm om at drive en ægte dansk kro og give vores gæster skønne oplevelser.

Thomas er født og opvokset i Esbjerg og har boet på Fanø siden 2006, hvor han har drevet to virksomheder. Anne har 28 år i restaurationsbranchen bag sig. Hun har ejet og drevet restauranten ”Ved Stranden” på Nordsjælland, samt arbejdet på Hotel Frederiksminde og D’Angleterre samt Overtjener ved DFDS Seaways i 7 år.

Når I vælger en Fanø overnatning hos os, vil vi gøre alt for, at I får en skøn oplevelse. Vi driver en meget jordnær kro, hvor vi vægter at have tid til at tale med vores gæster. Vi takker hellere nej til en ekstra booking, end at gå på kompromis med tiden, overskuddet, kvaliteten og servicen over for vores gæster. Det er noget vi håber I kan mærke, når I vælger en Fanø overnatning, eller et andet ophold hos os.

 

Værelserne

Som standard vil en Fanø overnatning foregå i et af vores dobbeltværelser. De er alle udstyret i ægte krostil med sofa, dobbeltseng og et lille skrivebord. Vores lille ”moderne strejf” er f.eks. de B&O-fjernsyn, vi har installeret på samtlige værelser. Og så kan I naturligvis også nyde eget bad og toilet, når I vælger en Fanø overnatning i vores dobbeltværelser.

De fleste dobbeltværelser er beliggende i stueetagen og har kun et enkelt trin. De fleste har charmerende udsigt til gårdspladsen og er udstyret med egne små terrasser med et lille cafésæt, hvorfra aftenøllen eller morgensolen kan nydes.

Vi har meget fokus på at skabe en ægte krooplevelse og følelse, når I vælger en overnatning på Fanø hos os. På værelserne vil I derfor også kunne opleve farverige sengetæpper, malerier og gardiner, kombineret med nogle rustikke møbler og andre små stemningsskabende elementer, der tilsammen giver en autentisk, om end lidt moderniseret, krooplevelse.

 

Maden til jeres overnatning på Fanø

Når I vælger en Fanø overnatning inkluderer det et 3-retters aftenmåltid på ankomstdagen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i kroens restaurant, som I finder i vores hyggelige pejse- og havestue. Restauranten er virkelig vores hjertebarn og vi elsker at lave traditionel, god og velsmagende dansk mad til vores gæster.

Jeres 3-retters aftenmåltid vil altid være kokkens valg, da vi på den måde kan tilbyde jer en altid årstid-aktuel menu, lavet af de bedste råvarer.

Vi går op i den gode smag og går ikke på kompromis med fløden. Til jeres overnatning på Fanø kan I derfor glæde jer til at nyde et traditionelt dansk måltid mad, som I kender det fra mors eller mormors køkken. Hos os falder sovsen ikke af kartoflerne og vores fisk er altid friskfangede fra Nordsøen.

Har I særlige ønsker til aftenmåltidet, såsom et vegetarisk alternativ, eller nogle madallergier, kan vi naturligvis finde gode løsninger til jer. Tvivl ikke med at kontakte os til en snak om jeres ønsker på telefon 75163589 eller mail fanoe@noerbykro.dk.

 

Når I alligevel har en overnatning på Fanø

Måske kender I allerede Fanø godt? Måske skal I besøge vores skønne ø for første gang? Uanset hvad, så vil I formentlig mærke en skøn ro, allerede på den lille 12 minutters færgetur til Fanø. Og netop dét er et af Fanøs kendetegn. Her er roligt og fredeligt og med en eller flere overnatninger på Fanø, er der god sandsynlighed for, at I kan komme helt ned i gear og slappe af i både krop og sind.

Når I alligevel overnatter på Fanø har I måske lyst til at opleve noget af den smukke natur, vores ø tilbyder. Den indbyder både til cykelture eller lange gåture på stranden – som vel at mærke er nogle af Europas bedste sandstrande, omkredset af vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Fanø byder også på masser af kulturoplevelser med små idylliske landsbyer, hvor I både kan se og mærke øens historier i de små hyggelige gader. Her kan I både få gode restaurantoplevelser, opleve museer, eller besøge spændende butikker. I Nordby, kort gåafstand fra vores kro, kan I desuden opleve sæler svømme i havnen, eller I kan drage med ud på østerstur.

En overnatning på Fanø er meget mere end blot en nat på et værelse. En ”Fanø overnatning” hos os er nemlig også en kro- og madoplevelse. Og hvis I ønsker det, kan I også få serveret natur- og kulturoplevelser, der forkæler både krop og sind.