Planlægger I en tur til Fanø med mindst 2 overnatninger og leder efter et sted, der kan tilbyde en komplet pakke til jeres ophold? Led ikke længere, for det kan vi hos Nørby Kro.

Et Fanø ophold eller Fanø weekendophold inkluderer:

 • 1 x 2-retters aftenmenu efter Køkkenchefens valg
 • 1 x 3-retters aftenmenu efter Køkkenchefens valg
 • 2 x overnatning i vores standard dobbeltværelse
 • 2 x stort morgenmadsbord

Pris: 745 kr. pr. person pr. overnatning.

Et Fanø ophold eller weekendophold kan bookes alle ugens dage, hvor vi har ledige værelser. Vi tager ikke ekstra gebyr for weekendophold og du vil derfor få den samme pris, uanset om du booker dit ophold i hverdage eller weekender.

Det er naturligvis også muligt at forlænge jeres Fanø ophold mere flere overnatninger. Læs mere nedenfor. Ønsker I 2-retters menu begge dage kan vi i stedet henvise til vores Fanø marguerit kroophold.

Book her

ANDRE TYPER AF OPHOLD

Dobbeltværelse / Junior Suite

 

Aftensmad: Ikke inkluderet

Antal overnatninger: Min. 1

Morgenmad: 1 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse el. Junior Suite

 

Pris: 1.095 kr. (for 2 personer i dobbeltværelse)

 

(1.395 kr. ved en nat. Gældende for 2 personer i Junior Suite)

Book her

Fanø overnatning

 

Aftensmad: 1 x 3-retters menu

Antal overnatninger: 1

Morgenmad: 1 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse

 

Pris: 795 kr. pr. person

 

Book her

Fanø Marguerit kroophold

 

Aftensmad: 2 x 2-retters menu

Antal overnatninger: Min. 2

Morgenmad: 2 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse

 

Pris: 695 kr. pr. overnatning pr. person 

 

Book her

 

Tilvalg og det med småt

Det er muligt at justere i jeres Fanø ophold, alt efter jeres ønsker og præferencer. F.eks. kan værelsestypen opgraderes, ligesom du kan bo på enkeltværelse, såfremt du kommer alene, og der kan tilkøbes ekstra overnatninger:

 • Opgradering til Junior Suite: +350 kr. pr. nat
 • Opredning 250 kr. pr. overnatning
 • Hund kr. 200 kr. pr. overnatning (dette oplyses ved booking idet vi ikke på alle værelser har mulighed for i kan medbringe hund.) (hund er ikke tilladt i vores restauranter)
 • Enkeltværelse: +350 kr. pr. nat
 • Ekstra nætter:
  • 695 kr. pr. person pr. nat i dobbeltværelse, inkl. 2-retters aftenmenu og morgenmadsbord
  • 795 kr. pr. person pr. nat i dobbeltværelse, inkl. 3-retters aftenmenu og morgenmadsbord

Hos Nørby Kro kræver vi ikke depositum eller forudbetaling inden ankomst, men vi ønsker at afregne jeres ophold ved enten ind- eller udcheckning.

Skulle I ske at ankomme efter kl. 18.00 vil vi meget gerne vide det, så vi kan sikre bemanding i receptionen. 

Ophold der bookes hvor mad er inkluderet er der i perioden 1. juni – 30. september et tillæg på kr. 50,- pr. person pr. overnatning.

Der kan være prisændringer på alm. Overnatninger i specifikke perioder, dette vil dog blive oplyst ved bookingen.

 

Jeres ophold på Fanø

Med et Fanø ophold hos os er I sikret en løsning, hvor vi tager hånd om jer og forkæler fra start til slut. På ankomstdagen får I ro til at checke ind og falde til på dobbeltværelset. I vil fra start mærke den ægte krostemning, der hersker over vores mere end 300 år gamle sognefogedgård, som vi har vedvaret i traditionel krostil, på trods af modernisering.

Nørby Kro drives i dag af Thomas og Anne. I marts 2020 fik vi endelig muligheden for at realisere vores mangeårige drøm om at drive en kro, hvor vi kan skabe skønne oplevelser for vores gæster. Vi kommer med mange års erfaring fra både restaurations- og butiksbranchen og er stolte af at sætte vores eget præg på smukke og gamle Nørby Kro.

Vi værdsætter at have god tid til vores gæster, så vi kan sikre god service og kvalitet. Faktisk siger vi hellere nej til en ekstra gæst, end vi går på kompromis med vores kvalitet. Det er noget vi håber I kan mærke i jeres Fanø ophold hos os.

 

Fanø ophold på ægte kroværelse

Jeres dobbeltværelse er indrettet med respekt og hyldest til den gamle krostil med gulvtæppe, farverige sengetæpper og malerier, samt med enkelte rustikke elementer. Dog har vi moderniseret værelserne, så du f.eks. finder et lækkert B&O-fjernsyn, en sofa og et skrivebord.

De fleste værelser har udsigt over den hyggelige gårdsplads, hvortil der er udsigt fra en lille terrasse med et cafésæt, som I kan nyde en kop kaffe, en øl, eller måske et glas vin fra.

 

Maden under jeres ophold på Fanø

Begge aftener byder vi jer velkommen i kroens hjerte: vores restaurant, som er beliggende i vores ude-/pejsestue. Her serverer vi første aften en skøn 2-retters menu og anden aften en 3-retters menu, på ægte kromanér. Det vil sige sovs med ægte fløde, der bliver siddende på kartoflerne, friskfangede fisk fra Nordsøen og udelukkende gode råvarer. Af denne grund vil menuen altid være bestemt af vores kok, så vi kan sikre jer den bedste kvalitet. Hvis I har særlige ønsker imødekommer vi dem naturligvis – tvivl endelig ikke med at kontakte os på telefon 75163589 eller mail fanoe@noerbykro.dk.

Hver morgen serverer vi et skønt morgenmadsbord for jer i restauranten med alt, hvad hjertet og den morgentrætte krop måtte begære af rundstykker, pålæg, yoghurt og frugt – naturligvis med kaffe, the og juice ved siden af.

 

Oplev Fanø under jeres ophold

Ved I endnu ikke, hvad I skal under jeres ophold på Fanø? Så er vores anbefaling at tage ud og opleve Fanøs natur- og kulturtilbud. Når I alligevel er på ophold eller weekendophold på Fanø vil det næsten være ærgerligt ikke at opleve, hvad vores skønne Ø har at byde på.

Hvad med at opleve Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvslist? Mod Vadehavet byder Fanø nemlig på umådeligt smukke og lange sandstrande, der betragtes som nogle af Europas bedste strande. Her indbydes til lange gåture i roligt tempo med fordybende samtaler og forelskede blikke, som uden tvivl vil sætte sig som smukke minder i sjælen.

Nørby Kro ligger desuden tæt på både gode butikker, golfbaner og tennisbaner, hvis det har interesse. Og så er der ikke langt til de små idylliske og kulturelle byer, hvor Fanøs fortid for alvor kan ses og mærkes i de historiske gader.

Alt efter tidspunktet for jeres ophold på Fanø kan I også ske at ramme en af vores populære festivaler, f.eks. Fanø Strikkefestival, Dragefestival (som er en af Europas største!), samt diverse musikfestivaler.

Vi håber at kunne byde jer velkommen til et oplevelsesrigt ophold på Fanø.