Opkaldt efter den smukke blomst margueritten og som hyldest til Danmarks Margueritrute, er vi stolte af at kunne tilbyde jer et ”Fanø marguerit kroophold” hos Nørby Kro, hvor I får 3 oplevelsesrige dage og 2 rolige nætter hos os. Naturligvis med mulighed for forlængelse.

Et Fanø marguerit kroophold inkluderer:

 • 2 x 2-retters aftenmenu efter køkkenchefens valg
 • 2 x overnatning i vores standard dobbeltværelse
 • 2 x stort morgenmadsbord

Pris: 695 kr. pr. person pr. overnatning.

Oversigt over mulighederne

Ønsker I at bo hos os i mere end to nætter, er der naturligvis mulighed for at forlænge jeres Fanø Marguerit kroophold til 695 kr. pr. person pr. nat, hvilket inkluderer 2-retters aftenmenu hver aften efter Køkkenchefens valg og det store morgenmadsbord hver morgen.

Såfremt I ønsker at opgradere til 3-retters menu, en eller flere dage, eller har I andre ønsker til jeres kroophold hos os, så har vi nogle andre typer af ophold, vi kan tilbyde jer.

Book her

Andre TYPER AF OPHOLD

Dobbeltværelse / Junior Suite

 

Aftensmad: Ikke inkluderet

Antal overnatninger: Min. 1

Morgenmad: 1 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse el. Junior Suite

 

Pris: 1.095 kr.  (for 2 personer i dobbeltværelse)

 

(1.395 kr. ved en nat. Gældende for 2 personer i Junior Suite)

Book her

Fanø overnatning

 

Aftensmad: 1 x 3-retters menu

Antal overnatninger: 1

Morgenmad: 1 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse

 

Pris: 795 kr. pr. person

 

Book her

Fanø ophold / weekendophold

 

Aftensmad: 1×2 retters menu & 1×3 retters menu

Antal overnatninger: Min. 2

Morgenmad: 2 x morgenbord

Værelsestype: Dobbeltværelse

 

Pris: 745 kr. pr. person pr. overnatning 

Book her

”Vi driver Nørby Kro efter gamle traditioner og stræber efter altid at give en autentisk krooplevelse. Vi sætter altid vores gæster først og går ikke på kompromis med vores service og kvalitet – så vil vi hellere sige nej til en ekstra gæst. Der skal være tid til at tale med vores gæster, at høre om deres oplevelser og ikke mindst få feedback, så vi kan blive endnu bedre.”

 

Thomas & Anne / ejere af Nørby Kro ApS

 

Et ægte Fanø kroophold kræver ægte kromad

I vores Fanø Marguerit Kroophold får I intet mindre end to dage med 2-retters menu. Denne er sammensat og bestemt af vores kok, for at kunne tilbyde jer den mest velsmagende og årstidsaktuelle menu.

Vi laver mad med hjertet i ægte krostil. Mad, som I kender det fra mors eller mormors køkken. Vi er ikke flødeforskrækkede og garanterer jer for, at sovsen ikke glider af kartoflen. Og så har vi en stor kærlighed for at servere friskfangede fisk fra Nordsøen.

Er I vegetarer, eller har nogle særlige ønsker til jeres aftenmåltid, er vi naturligvis lydhører og finder en god løsning. Tvivl ikke med at kontakte os til en snak om jeres ønsker på telefon 75 16 35 89 eller mail fanoe@noerbykro.dk.

 

Charmerende indretning af kroen

I vores indretning af kroen har vi gjort rigtig meget ud af at vedligeholde en ægte og autentisk krostemning i vores over 300 år gamle lokaler, der oprindeligt blev opført som en sognefogedgård. Derfor er de dobbeltværelser, som I bor på, når I bestiller et Fanø marguerit kroophold, indrettet farverigt og lidt rustikt, med detaljer, som skaber en hyggelig stemning. Vi har naturligvis valgt at ”opfriske” nogle elementer og har tilføjet en smule luksus – f.eks. i form af B&O-fjernsyn på alle værelser.

Alle Vores værelser har eget bad og toilet, samt de fleste værelser med en lille terrasse, der byder på et cafésæt med udsigt over den charmerende kro-gårdsplads. Her kan I nyde en øl eller et glas sidst på aftenen, eller indånde den dugfriske morgenluft, sammen med dagens første solstråler. Alt i alt har vi indrettet værelserne og resten af kroen, så vi kan tilbyde jer et ægte og autentisk kroophold på Fanø – om end en smule moderniseret.

 

Et natursmukt kroophold på Fanø

Den tidligere ejer grundlagde ”Margueritopholdet” på Nørby Kro og vi har tydeligt kunne mærke efterspørgsel herpå. Derfor har vi naturligvis valgt at opretholde Margueritopholdet, men blot omdøbt det til ”Fanø marguerit kroophold” for at understrege, at vi er beliggende på Fanø, og at det er en ægte krooplevelse, I har i vente hos os.

 

Vi elsker det symbol, margueritten står for, både blomsten i sig selv og hele den danske Margueritrute, der med sin indvielse i 1991 markerer de smukkeste naturområder i Danmark (se https://udinaturen.dk/). Margueritruten løber ikke over Fanø, da man skal kunne køre langs ruten.

 

Tilvalg og det med småt

Det er naturligvis muligt at justere i jeres Fanø marguerit kroophold, alt efter jeres ønsker og præferencer. F.eks. kan værelsestypen opgraderes, du kan bo på enkeltværelse, såfremt du er alene, og der kan tilkøbes ekstra overnatninger:

 • Opgradering til Junior Suite: +350 kr. pr. nat
 • Opredning kr. 250,- pr. overnatning
 • Hund kr. 200,- pr. døgn (dette oplyses ved booking idet vi ikke på alle værelser har mulighed for i kan medbringe hund.(hund er ikke tilladt i vores restauranter)
 • Enkeltværelse: +350 kr. pr. nat
 • Ekstra nætter:
  • 695 kr. pr. person pr. nat i dobbeltværelse, inkl. 2-retters aftenmenu og morgenmadsbord
  • 795 kr. pr. person pr. nat i dobbeltværelse, inkl. 3-retters aftenmenu og morgenmadsbord

Har I et helt særligt ønske til sammensætning af ophold, så kontakt os endelig til en snak om det. I kan fange os på telefon 75163589, eller mail fanoe@noerbykro.dk.

Vi tager ikke depositum eller forudbetaling inden I ankommer, men vil gerne afregne opholdet ved ind- eller udtjekning.

Hvis I ankommer efter kl. 18.00 håber vi, at I vil give besked herom, da vi skal sikre bemanding i receptionen til jer. 

Ophold der bookes hvor mad er inkluderet er der i perioden 1. juni – 30. september et tillæg på kr. 50,- pr. person pr. overnatning.

Der kan være prisændringer på alm. Overnatninger i specifikke perioder, dette vil dog blive oplyst ved bookingen.

 

Ægte kroophold på Fanø

I dag drives Nørby Kro af os: Thomas og Anne. Vi overtog kroen i marts 2020 efter en langvarig drøm om at eje og drive en kro, hvor vi kan skabe mindeværdige oplevelser.

Thomas har boet på Fanø siden 2006, hvor han har drevet to forskellige virksomheder. Anne flyttede senere til og kommer med hele 28 års erfaring fra restaurationsbranchen, som ejer af restaurant ”Ved Stranden” på Nordsjælland og medarbejder på Hotel Frederiksminde og Hotel D’Angleterre samt Overtjener ved DFDS Seaways i 7 år.

I stedet løber den langs Esbjergs kyst, der har udsigt over vores skønne Fanø og Vadehavet, som er på UNESCOs verdensarvsliste.

Vi har derfor ikke opkaldt dette kroophold på Fanø efter Margueritruten, fordi den er ved os, men fordi vi ønsker at hylde Margueritruten og Danmarks smukke natur. For selvom vi ikke har Margueritruten lige her ved Nørby Kro, så har vi i dén grad smuk natur – og det er helt sikkert noget, I vil opleve og bide mærke i, hvis I vælger et Fanø marguerit kroophold hos os. På Fanø er vi nemlig stolte af at have nogle af Europas bedste sandstrande, der indbyder til lange gåture, ravjagt og fordybelse i hinanden. Vi tror de fleste, der har besøgt Fanø vil give os ret: Fanø og Vadehavet er bare noget helt særligt – og vi glæder os til at byde jer velkommen.